Uw adviseur

De financiële administratie

Het bijhouden van de boekhouding gebeurde vroeger op papier, meestal met een kasboek en een bankboek. Tegenwoordig leggen veel ondernemers hun inkomsten en uitgaven vast via Excel. Anderen gebruiken graag een boekhoudpakket. Hoe u ook werkt, ons kantoor sluit altijd aan bij uw voorkeur. Natuurlijk adviseren wij u en  helpen u zo nodig bij het opzetten van uw boekhouding. Wij controleren uw boekingen en zorgen voor een balans en een resultatenrekening.

Onze dienstverlening

gallery/2_ico
gallery/3_ico

Belastingzaken

Door onze langdurige ervaring kunnen wij u als de beste bijstaan bij al uw belastingzaken. Het maakt niet uit waarop deze betrekking hebben.

 

Afhankelijk van uw beroep of bedrijf adviseren wij u en verzorgen alle activiteiten op het gebied van:

- loonbelasting          - omzetbelasting          - vennootschapsbelasting          - dividendbelasting          - inkomstenbelasting

Voor particulier en MKB

Wij staan ten dienste van particulieren en van het midden- en kleinbedrijf.

Particulieren ondersteunen we met de financiële administratie en bij belastingzaken. Denkt u maar aan de Inkomstenbelasting, Erfbelasting, Toeslagen en dergelijke.

Bent u zelfstandige of MKB-ondernemer? Dan kunt u er voor kiezen zelf een groot deel van het administratieve werk te verrichten. U hoeft ons dan alleen maar in te schakelen om te puntjes op de i te zetten. Maar als u liever uw tijd besteedt aan uw onderneming, kunt u een groter deel van de administratie en de belastingzaken bij ons neerleggen. Kortom, in elke situatie streven we naar maatwerk.

gallery/1_ico

Advies en Opleiding

Naast het verzorgen van de financiële administratie en van alle belastingzaken adviseren wij op het gebied van bedrijfsvoering en personeelszaken.

Daarnaast verzorgen wij al tientallen jaren opleidingen en trainingen op uiteenlopende gebieden. Denkt u aan:

- bedrijfseconomie 

- bedrijfsadministratie 

- sociale zekerheid en arbeidsrecht

- alle fiscale onderwerpen 

- hrm en personeelszaken

gallery/3_ico